Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Spirulina i klorela, ekološke, liofilizirane

Spirulina i klorela, ekološke, liofilizirane

Kombinirana snaga superalgi.
1 kapsula dnevno uz obrok
Ubrzani način života ili nepravilno planirana veganska ili vegetarijanska prehrana mogu rezultirati preniskim unosom ključnih mikro- i makronutrijenata. Pročitaj više
20.11€
Kod: TN3715
Zaliha: Posljednji komadi
Pakiranje: 50 kapsula
Spirulina i klorela, ekološke, liofilizirane
Spirulina i klorela, ekološke, liofilizirane
20.11€

Opis


Terranova spirulina i klorela

Ubrzani način života ili nepravilno planirana veganska ili vegetarijanska prehrana mogu rezultirati preniskim unosom ključnih mikro- i makronutrijenata. Dodatak hrani Spirulina i klorela sadrži odgovarajuću mješavinu liofiliziranih visoko hranjivih algi spiruline i klorele koje na potpuno prirodan način savršeno nadopunjuju potrebe za svim esencijalnim aminokiselinama, vitaminom B12 i ostalim vitaminima B skupine, željezom i ostalim mikroelementima ili antioksidansima.

Spirulina i klorela koje su liofilizirane, tj. sušene zamrzavanjem, uzgajane su u strogo kontroliranim uvjetima i ne sadrže pesticide, mikrobakterije, teške metale ili fungicide. Posebnim mehaničkim postupkom drobljenja stanične stijenke algi, koji ne uključuje kemijske intervencije ili korištenje topline, postižemo i brže oslobađanje njihovih hranjivih tvari tijekom probave.

  • Kod nepotpune prehrane.
  • Obogatite svoju prehranu.         
  • Za vegane i vegetarijance. 
Sastojci


Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Klorela** (sušena zamrzavanjem) (zdrobljene stanične stijenke) (Chlorella pyrenoidosa)  
215 mg

Spirulina** (sušena zamrzavanjem) (Spirulina platensis)  
430 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
118 mg


* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.
Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-4 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu, osim ako vaš zdravstveni radnik drugačije ne savjetuje.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si