Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Klorela 500 mg, ekološka, liofilizirana

-10 %

Klorela 500 mg, ekološka, liofilizirana

Snaga klorofila za vitalnost tijela.
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
Klorela je bogata klorofilom i posljedično magnezijem, sadrži i mnogo polinezasićenih masnih kiselina i vitamin B12 Pročitaj više
21.52€ 19.37€
Kod: TN2909
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Klorela 500 mg, ekološka, liofilizirana
Klorela 500 mg, ekološka, liofilizirana
19.37€

Opis

Terranova klorela

Klorela je bogata klorofilom i posljedično magnezijem, sadrži i mnogo polinezasićenih masnih kiselina i vitamin B12, što je čini cijenjenom među vegetarijancima i veganima. Često je sastavni dio različitih metoda detoksikacije, a može imati blagotvoran učinak na probavni trakt i krv.

Liofilizirana (sušena zamrzavanjem) klorela koja se koristi u dodatku uzgaja se pod strogo kontroliranim uvjetima i stoga ne sadrži pesticide, mikrobakterije, teške metale ili fungicide. Posebnim mehaničkim postupkom drobljenja stanične stijenke algi bez upotrebe kemijskih sredstava ili topline, također postižemo poboljšano oslobađanje svih njihovih mikroelemenata.

  • Izvor vitamina B12.
  • Izvor klorofila.
  • Za uravnotežavanje kiselo-bazne ravnoteže.
Sastojci


Jedna biljna kapsula  

%PDU/RDA*
klorela** (sušena zamrzavanjem) (zdrobljene stanične stijenke) (Chlorella pyrenoidosa)  
500 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
95 mg


* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.

Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu, osim ako vaš zdravstveni radnik drugačije ne savjetuje.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si