Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Spirulina 500 mg, ekološka, liofilizirana

Spirulina 500 mg, ekološka, liofilizirana

Superhrana s najdužim stažom.
1 kapsula dnevno uz obrok
Ova izdržljiva, hranjiva, niskokalorična plavozelena mikroalga sadrži sve esencijalne aminokiseline, pa je preporučujemo uz vegansku ili vegetarijansku prehranu. Pročitaj više
18.01€
Kod: TN3524
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Spirulina 500 mg, ekološka, liofilizirana
Spirulina 500 mg, ekološka, liofilizirana
18.01€

Opis


Terranova spirulina

Ova izdržljiva, hranjiva, niskokalorična plavozelena mikroalga sadrži sve esencijalne aminokiseline, pa je preporučujemo uz vegansku ili vegetarijansku prehranu. Kao riznica antioksidansa - posebice karotenoida i fikocijanina i mikrohranjivih tvari poput folata, niacina, minerala, željeza, kalcija, magnezija i mangana - također se preporučuje u slučaju povećanog oksidacijskog stresa zbog utjecaja okoliša i načina života.

Liofilizirana (sušena zamrzavanjem) spirulina uzgaja se u strogo kontroliranim uvjetima i zato ne sadrži pesticide, mikrobakterije, teške metale ili fungicide.

  • Izvor lako probavljivih proteina.
  • Izvor svih esencijalnih aminokiselina.
  • Izniman prirodni izvor minerala, beta karotena, željeza, vitamina B1, B2 i K.
  • Također za vegane i vegetarijance.
Sastojci


Jedna biljna kapsula  

%PDU/RDA*
Spirulina** (sušena zamrzavanjem) (Spirulina platensis)
500 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
95 mg

   

* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.
Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-6 kapsula dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si