Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Hijaluronska kiselina, kompleks

Hijaluronska kiselina, kompleks

Drugačija. Bolja. Izuzetna.
Koža
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
Hijaluronska kiselina je naša zvijezda. Pročitaj više
38.65€
Kod: TN3876
Zaliha: Na stanju
Hijaluronska kiselina, kompleks
Hijaluronska kiselina, kompleks
38.65€

Opis

Terranova hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina je naša zvijezda. Jedini je dodatak prehrani na tržištu koji sadrži patentirani i rijetki višemolekularni oblik hijaluronske kiseline, ExceptionHyal® Star. Što to znači?

Sadrži spektar različitih molekularnih masa visoko bioraspoložive hijaluronske kiseline.

Promovira regeneraciju ključnih gradivnih blokova za sintezu vlastite hijaluronske kiseline.

Svaka vrsta tkiva može prihvatiti samo hijaluronsku kiselinu određene molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase pogodna je za kožu, dok hijaluronska kiselina visoke molekularne mase može pomoći u održavanju pokretljivosti zglobova.

Namirnicama iz kompleksa Magnifood možemo pojačati sintezu kolagena, zaštititi vezivno tkivo i spriječiti enzimatsku razgradnju hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina je poput spužve, jer ima iznimnu sposobnost privlačenja i vezanja velikih količina vode, koja je nužno potrebna tkivima i organima: koži, zglobovima, hrskavicama, noktima očima, kosi, krvnim žilama. Također ju sa starenjem treba nadomjestiti. Međutim, određena vrsta tkiva može prihvatiti samo hijaluronsku kiselinu određene molekularne mase. Primjerice, hijaluronska kiselina male molekularna masepogodna je za kožu, dok hijaluronska kiselina visoke molekularne mase može pomoći u održavanju zdravlja zglobova i utjecati na njihovu pokretljivost.

ExceptionHYAL® Star jedinstveni je napredni oblik hijaluronske kiseline koji sadrži malu, srednju i visoku molekularnu masu, tako da samo jednim dodatkom možemo pokriti potrebe različitih tkiva.

  • Patentirani oblik ExceptionHYAL® Star.
  • Pokriva potrebe različitih tkiva i organa.
  • Obogaćen Magnifoodom.
  • Za veću pokretljivost hrskavičnog tkiva.
  • Za veću pokretljivost zglobova.
Sastojci


Jedna biljna kapsula  

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks sadrži:
325 mg

- šipak**
75 mg

- borovnica** (sušena zamrzavanjem)  
75 mg

- list koprive** (sušen zamrzavanjem)  
75 mg

- izdanak poljske preslice** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

- list peršina** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

Hijaluronska kislina (kao natrij hijaluronat)***  
100 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
95 mg


* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.

*** ExceptionHYAL Star Hijaluronska kislina s cjelovitim spektrom molekularnih masa.

Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.
Magnifood

Magnifood, koji se sastoji od šipka, koprive, borovnice, preslice i peršina, potiče sintezu kolagena, sadrži glukozaminoglikane za zaštitu vezivnog tkiva i biljne inhibitore kako bi se spriječila enzimska razgradnja hijaluronske kiseline.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si