Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Brusnica, 300 mg

Brusnica, 300 mg

Neka ne peče, kad teče.
1 do 3 kapsule dnevno uz obrok
Brusnice se stoljećima preporučuju za probleme s mokrenjem i za sprečavanje nastanka istih. Pročitaj više
18.72€
Kod: TN2985
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Brusnica, 300 mg
Brusnica, 300 mg
18.72€

Opis

Terranova brusnica

Brusnice se stoljećima preporučuju za probleme s mokrenjem i za njihovo sprečavanje. Pripravak sadrži divlju brusnicu sušenu zamrzavanjem koja čuva sva svojstva svježe brusnice: D-manozu, koja sprječava da se bakterija E. coli prilijepi za stijenke mokraćnog mjehura i tamo raste. Istodobno i drugi aktivni sastojci brusnice - posebno procijanidin i antocijanozid - također djeluju kao antioksidanti, pa se njihova konzumacija preporučuje i kao učinkovita podrška za oči i održavanje vida.

  • Izvrstan izvor D-manoze.
  • Podrška za probleme s mokraćnim mjehurom.
Sastojci


Jedna biljna kapsula  

%PDU/RDA*
Brusnica (sušena zamrzovanjem) 300 mg

Prosječna analiza:
- oligomeri procijanidina 0,75-1,5%
- antocijanozidi 0,5-1%Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropilmetil celuloza)
95 mg


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.  
Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-3 kapsule, 1-3 puta dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si