Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Echinacea, 350 mg

-10 %
SNIŽENO

Echinacea, 350 mg

Bodljikavi cvijet je kao sunce, a korijen odbija mikrobe.
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
Echinacea je bila sve do pojave antibiotika u 20. stoljeću jedan od najčešće korištenih biljnih lijekova. Pročitaj više
16.83€ 15.15€
Kod: TN3081
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Echinacea, 350 mg
Echinacea, 350 mg
15.15€

Opis

Terranova Echinacea

Čudesna biljka s višetisućljetnom poviješću uporabe, u europsku narodnu medicinu stigla je iz Amerike, gdje su je domorodačka plemena sjevernoameričkih Indijanaca koristila za liječenje rana, kašlja, prehlade i drugih infekcija te raznih upala. Sve do pojave antibiotika u 20. stoljeću, bila je jedan od najčešće korištenih biljnih lijekova. Rod Echinacea obuhvaća nekoliko vrsta biljaka od kojih se samo tri koriste u ljekovite svrhe: Echinacea purpurea, Echinacea pallida i Echinacea angustifolia. Za Echinacea-u je karakteristično, da pripravak ovisi o ukupnom sinergističkom djelovanju aktivnih sastojaka koji uključuju kavnu kiselinu , alkamide i heteroglikanske polisaharide. Formulacija je jedna od rijetkih na tržištu koja koristi liofilizirano korijenje Echinacea purpurea i Echinacea pallida, čime su sačuvana sva izvorna svojstva, a aktivni sastojci u biljci dodatno potenciraju djelovanje formulacije.

  • Imunomodulatorno djelovanje biljke potvrđeno kliničkim studijama.
  • Liofilizacija omogućuje unos svih djelatnih tvari iz korijena.
  • Pomaže u zacjeljivanju rana.
  • Ima antivirusno djelovanje.
Sastojci

Jedna biljna kapsula sadrži

%PDU/RDA*
Grmizna ehinacea
175 mg

Uskolisna ehinacea
175 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
95 mg


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.  
Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-2 kapsule dnevno, uz obrok. 

Upozorenje

Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu, osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si