Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Beta karoten, kompleks

Beta karoten, kompleks

Oblik vitamina A koji započinje slovom B.
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
Potpuno prirodni beta-karoten izoliran je iz alge Dunaliella salina, jer se smatra izvrsnim izvorom različitih prirodnih karotenoida. Pročitaj više
22.50€
Kod: TN0165
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Beta karoten, kompleks
Beta karoten, kompleks
22.50€

Opis


Terranova beta karoten

Potpuno prirodni beta karoten izoliran je iz alge Dunaliella salina, jer se smatra izvrsnim izvorom različitih prirodnih karotenoida, a dodali smo i vrhunski antioksidans alfa lipičnu kiselinu (ALA).

Beta karoten je prirodni biljni pigment - pomislite na mrkvu, bundeve, marelice. U ljetnim mjesecima pomaže vam dočarati lijepi, baršunast i zdrav preplanuli ten. Za ovu dobrodošlu čaroliju koju stvara beta karoten kada se ugradi u gornji sloj kože, dobra je ideja početi uživati u njoj najmanje četiri, a optimalno otprilike sedam tjedana ranije.

Istodobno, beta karoten je također važan antioksidans, koji se u tijelu pretvara u još jedan izniman antioksidans, vitamin A. Sigurno ste čuli da loš vid i noćno sljepilo mogu biti simptomi nedostatka vitamina A? Oči, koža i kosa ljeti su još izloženiji oksidacijskom stresu. Redovito dodavanje većih doza vitamina A može dovesti do toksične hipervitaminoze. Unos beta karotena u obliku dodatka prehrani ispod 15 mg uz ukupan unos hrane potpuno je siguran.

NAPOMENA:

Iako beta karoten nije zamjena za kremu za sunčanje, redovita konzumacija može zaštititi kožu od štetnih učinaka UV zraka i opeklina, pridonoseći tako ljepšoj preplanulosti.

Epidemiološke studije pokazuju da konzumacija beta karotena izoliranog iz biljaka ili algi ne povećava rizik od raka ako se konzumira kao dodatak prehrani od 5 do 10 mg dnevno ili s ukupnim unosom hrane ispod 15 mg dnevno.

  • Prekursor vitamina A.
  • Izoliran iz alge Dunaliella salina.
  • Može doprinijeti prekrasnoj preplanulosti kože.
  • Za ljepši ten.


Sastojci


Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks sadrži:
325 mg
—-
- Raštika** (sušena zamrzavanjem)  
150 mg

- spirulina**
75 mg

- plod/list pasjeg trna** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

- Potočarka** (sušena zamrzavanjem)
50 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropil metilceluloza)
95 mg

Prirodni beta karoten (izvor D.salina alga)  
7 mg

Arabinogalaktan ariša
5,5 mg

Alfa-lipoična kislina
0,5 mg

* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.

Način upotrebe


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.


Magnifood

Za sinergijsko djelovanje, Magnifoodu su dodani i drugi prirodni karotenoidi: zeaksantin (izoliran iz raštike i potočarke), beta-karoten i alfa-karoten (izolirani iz pasjeg trna), klorofil (izoliran iz spiruline, potočarne i raštike), fikocijanin (izoliran iz spiruline). Formulacija je obogaćena superiornim antioksidansom - alfa-lipoičnom kiselinom.O brandu


Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).


Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si