Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Biotin 300 μg, kompleks

Biotin 300 μg, kompleks

Točka na i svakoj rutini za uljepšavanje.
1 kapsula dnevno uz obrok
Stručnjaci nedostatak biotina povezuju s peruti, gubitkom kose, lomljivim noktima i kožnim problemima poput pretjeranog lučenja sebuma. Pročitaj više
15.01€
Kod: TN0264
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula


Terranova biotin

Stručnjaci nedostatak biotina povezuju s peruti, gubitkom kose, lomljivim noktima i kožnim problemima poput pretjeranog lučenja sebuma. Biotion doprinosi održavanju zdrave kose.

  • Doprinosi funkcioniranju živčanog sustava.
  • Doprinosi normalnom psihološkom funkcioniranju.
  • Doprinosi održavanju zdrave kose.
  • Doprinosi održavanju zdrave sluznice.     
  • Pomaže u održavanju zdrave kože.
Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).
Jedna biljna kapsula

%PDV/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:  450 mg —-
- Stabilizirane rižine mekinje
250 mg

- Šipak** 75 mg

- List koprive (sušen zamrzavanjem)
50 mg

- Sjemenke bundeve
50 mg

- Proljetni izdanci poljske preslice (sušeni zamrzavanjem)
25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg —-
Biotin (kot D-biotin)
300 μg 600

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok. 

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.Magnifood sadrži korisne biljke koje iznutra ne bi trebale nedostajati u njezi kože. Šipak koji je bogat vitaminom C koža koristi za stvaranje kolagena, injekciju antioksidansa osiguravaju stabilizirane rižine mekinje, kopriva je izvrstan izvor minerala, a cink iz bundeve jamstvo je za zdrav ten.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Bioandina, You & Oil, Bio-Nature i EcoZiz.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenia
  01/292-60-70
  info@avemed.si