Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Vitamin E 200iu, kompleks

Vitamin E 200iu, kompleks

1 kapsula dnevno uz obrok
Vitamin E je skupina od osam različitih molekula koje su klasificirane kao antioksidansi. Prirodno je prisutan u biljnim namirnicama. Pročitaj više
22.80€
Kod: TN0523
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Vitamin E 200iu, kompleks
Vitamin E 200iu, kompleks
22.80€

Opis

Terranova vitamin E

Vitamin E je skupina od osam različitih molekula koje su klasificirane kao antioksidansi. Prirodno je prisutan u biljnim namirnicama, koje su bogate mastima. Uništava se toplinskom obradom hrane i dubokim smrzavanjem.

Za pravilno sinergijsko djelovanje, formulaciji alfa-tokoferol sukcinat dodaju se prirodni izvori vitamina E: stabilizirane rižine mekinje, spirulina i druga hrana bogata antioksidansima: acai bobice, čičak, arabinogalaktan ariša i alfa lipoična kiselina.


  • Doprinosi normalnom zgrušavanju krvi.
Sastojci


Jedna biljne kapsule

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:  475 mg —-
- Stabilizirane rižine mekinje  350 mg

- Spirulina** 50 mg

- Acai bobice** (sušene zamrzavanjem)
50 mg

- Plod/list pasjeg trna** (sušen zamrzavanjem)
25 mg

Vitamin E (D-alfa-tokoferil sukcinat) 200iu
134
1117%
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg —-
Arabinogalaktan ariša
2,75 mg

Alfa lipoična kislina
0,5 mg


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje. 

Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok. 

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu, osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).


Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si