Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Crvena riža iz kvasca s konezimoma Q10 i bergamotkom

NOVO

Crvena riža iz kvasca s konezimoma Q10 i bergamotkom

2 do 4 kapsula dnevno uz obroku
Formulacija sadrži 9 važnih sastojaka s dokazanim učincima na zaštitu i jačanje kardiovaskularnog sustava ili organskih sustava povezanih s njim. Pročitaj više
52.60€
Kod: TN1902
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula


Terranova Crvena riža iz kvasca s koenzimom Q10 i bergamotom 

Formulacija sadrži 9 važnih sastojaka s dokazanim učincima na zaštitu i jačanje kardiovaskularnog sustava ili organskih sustava povezanih s njim. Ekstrakt bergamota (pribl. 40% polifenola), koenzim Q10 (ubikinon), L-karnitin, lišće matcha čaja najviše kvalitete i artičoku, aroniju, đumbir i alfa lipoičnu kiselinu.
Namijenjen je osobama koje bi željele spriječiti negativna odstupanja utvrđena pri mjerenju lipida ili šećera u krvi, poboljšati koncentraciju masti u krvi, regulirati omjer LDL (lošeg) kolesterola i HDL (dobrog) kolesterola te regulirati koncentraciju šećer u krvi ili poduzeti pravodobne mjere u slučaju metaboličkog sindroma ili inzulinske rezistencije.
Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži: 125 mg —-
- Matcha zeleni čaj (Ceremonial Grade AAA) 50 mg

- List artičoke (sušen zamrzavanjem)
25 mg

- Aronija (sušena zamrzavanjem)
25 mg

- Korijen đumbira
25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 75 mg

Ekstrakt bergamota

(tipična analiza: 40% polifenola)

75 mg

Crvena riža iz kvasca (Ankascin 568-R**)

[bez monakolina K / bez statina]

55 mg

L-karnitin
50 mg
Alfa lipoična kiselna
25 mg
Koencim Q10 (ubnikinon)
15 mg

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos. 

**Ankascin®  je registrirani zaštitni znak Sunway Biotech co., Ltd 


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 2 do 4 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Nemojte prekoračiti dnevnu dozu osim ako vam to ne naloži zdravstveni radnik.Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si