Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Rodiola, 300 mg

-10 %

Rodiola, 300 mg

Dugo čuvana tajna Istoka za skladno raspoloženje.
Stres
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
Rodiola se koristi u medicini Dalekog istoka kao tonik za živčani sustav, za smanjenje umora, povećanje tjelesne snage. Pročitaj više
32.06€ 28.85€
Kod: TN3500
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Rodiola, 300 mg
Rodiola, 300 mg
28.85€

Opis


Terranova rodiola

Rodiola se koristi u dalekoistočnoj medicini kao tonik za živčani sustav, za smanjenje umora, povećanje tjelesne snage i sprečavanje visinske bolesti. Današnja klinička istraživanja povezuju rosavin, farmakološki aktivni sastojak rodiole, s manje umora, povećanim raspoloženjem i općenitom dobrobiti, boljim mentalnim funkcijama i manje bolova u mišićima nakon vježbanja.

  • Poboljšava opću dobrobit.
  • Poboljšava mentalne funkcije.
  • Za smanjenje umora.
  • Regulira raspoloženje.
  • Adaptogena biljka.
Sastojci


Jedna biljna kapsula  

%PDV/RDA*
Ekstraks rodiole (Rhodiola rosea** ) (ekstrakt svježe smrznute otopine [topla voda])  
300 mg

prosječni omjer: 3% rosavina / 1% salidrozida


Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropilmetil celuloza)
95 mg


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.
Uporaba

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu, osim ako vaš zdravstveni radnik drugačije ne savjetuje. Ne preporučujemo uzimanje prije spavanja.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si