Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Zelena čistoća, super mješavina

RASPRODANO

Zelena čistoća, super mješavina

Kiseli? Prilagodite svoju kiselinsko-baznu ravnotežu.
1/2 čajne žličice (2.5 g) 1 do 2 puta dnevno
Regulacija kiselo-bazne ravnoteže izuzetno je važan fiziološki mehanizam. Pročitaj više
34.26€
Kod: TN2305
Zaliha: Nema na zalihama
Pakiranje: Mjerica
Zelena čistoća, super mješavina
Zelena čistoća, super mješavina
34.26€

Opis


Terranova zelena čistoća

Regulacija kiselo-bazne ravnoteže izuzetno je važan fiziološki mehanizam. Međutim, upravo je ta ravnoteža često narušena zbog neprikladne moderne prehrane, intenzivnih sportskih aktivnosti, psihološkog stresa i lijekova. Formulacija zelene čistoće sadrži čak 11 liofiliziranih organskih biljaka koje podržavaju osnovni pH (mlada pšenična trava, potočarka, maslačak, korijander, čičak) i istodobno podržavaju probavu, stanični metabolizam (kurkuma, maslačak, raštika, artičoka, cikla) i krv (kopriva).

  • Kada se naruši kiselinsko-bazna ravnoteža.
  • Poduzimanje tretmana za uklanjanje kiseline.
  •  Za svakodnevnu detoksikaciju.
  • Podrška u postu.
  • Nema laksativnog učinka.
  • Uravnotežuje rad jetre, kože, bubrega, crijeva, limfe.
Sastojci


Pola čajne žličice (približno 2,5 g)  

%PDU/RDA*
PhytoFresh kompleks sadrži:
2,5 g

- List maslačka** (sušen zamrzavanjem)
500 mg

- Potočarka** (sušena zamrzavanjem)
450 mg

- Raštika** (sušena zamrzavanjem)  
300 mg

- List peršina** (sušen zamrzavanjem)  
250 mg

- Sok i list cikle** (sušen zamrzavanjem)
250 mg

- Korijen čička** (sušen zamrzavanjem)
200 mg

- List koprive** (sušen zamrzovanjem)
150 mg

- Korijen kurkume** (sušen zamrzavanjem)  
100 mg

- List artičoke** (sušen zamrzavanjem)
100 mg

- list korijandera** (sušen zamrzavanjem)  
100 mg

- Sok mlade pšenične trave** (sušen zamrzavanjem)  
100 mg


 * PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.
Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, pola žličice (oko 2,5 g) 1 do 2 puta dnevno, tijekom obroka, pomiješano sa sokom ili vodom.

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti.Magnifood

Sok mlade pšenične trave, potočarka i maslačak temelj su svakog osnovnog lijeka za otkiseljavanje tijela. Maslačak, artičoka i korijen kurkume podržavaju rad jetre i izlučivanje žuči, što ubrzava izlučivanje toksina. Oni opskrbljuju tijelo karotenoidima, vitaminima i mineralima i drugim biljnim tvarima. Raštika sadrži indol-3-karbinol i sulforafan, koji podržavaju detoksikaciju. Indol-3-karbinol može preventivno djelovati kod raka dojke. Kopriva se u narodnoj medicini preporučuje za čišćenje krvi, za bolesti mokraćnog sustava te za detoksikaciju i poticanje metabolizma. Njezino lišće sadrži čak 20% minerala (kalcij, magnezij, sumpor, silicij i fosfor) i flavonoide korisne za tijelo (derivati kofeinske kiseline, antocijani, sitosterol, kvercetin ...). Listovi korijandera utječu na procese detoksikacije u tijelu i djeluju antioksidativno i protuupalno. Konzumacija cikle može imati blagotvoran učinak na rad jetre zahvaljujući betainu sadržanom u biljci. Sok mlade pšenične trave izvor je enzima, biljnih pigmenata (klorofil, karotenoidi ...), proteina, minerala, vitamina koji mogu podržati tijelo tijekom detoksikacije.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si