Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Vitamin B12 500 μg, metilkobalamin, kompleks

Vitamin B12 500 μg, metilkobalamin, kompleks

Energija - pokretač postojanja ili: Ne budi blesav. Pomoć postoji.
1 kapsula dnevno uz obrok
Istraživanja pokazuju da je nedostatak vitamina B12 uglavnom povezan s nedovoljnim lučenjem želučanih sokova i kiseline, a time i intrinzičkog faktora važnog za njegovu apsorpciju. Pročitaj više
19.66€
Kod: TN0349
Zaliha: Na stanju
Vitamin B12 500 μg, metilkobalamin, kompleks
Vitamin B12 500 μg, metilkobalamin, kompleks
19.66€

Opis

Terranova vitamin B12

Istraživanja pokazuju da je nedostatak vitamina B12 uglavnom povezan s nedovoljnim lučenjem želučanih sokova i kiseline, a time i intrinzičkog faktora važnog za njegovu apsorpciju. Naš metilkobalamin B12 (500 μg) u biološki aktivnom obliku lako se apsorbira i tijelo ga može bolje koristiti. Nedostatak vitamina B12 često se javlja kod vegetarijanaca, vegana, starijih osoba i ljudi na terapiji za snižavanje želučane kiseline, kao i kod metformina. Oralna hipervitaminoza vitamina B12 izuzetno je rijetka.

  • Pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava.
  • Doprinosi oslobađanju energije tijekom metabolizma.
  • Doprinosi funkcioniranju živčanog sustava.
  • Doprinosi metabolizmu homocisteina.
  • Doprinosi normalnom psihološkom funkcioniranju.


Sastojci


Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:  350 mg —-
- Stabilizirane rižine mekinje  175 mg

- List peršina** (sušen zamrzavanjem)  50 mg

- List maslačka** (sušen zamrzavanjem)  50 mg

- List i sok cikle** (sušen zamrzavanjem)  25 mg

- Korijen/rizom đumbria** (sušen zamrzavanjem)  25 mg

- Korijen žutog srčanika  25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg —-
Vitamin B12 (kao metilkobalamin)
500 μg 20000%

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.


 

Način upotrebe


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.Magnifood

Đumbir, lišće maslačka i žuti srčanik u kompleksu Magnifood potiču lučenje probavnih sokova i uspostavljanje optimalne sinteze intrinzičnog faktora u želucu. Intrinzični faktor, poznat i kao želučani unutarnji faktor, je glikoprotein ključan za uspješnu apsorpciju vitamina B12 iz hrane. Stabilizirane rižine mekinje, peršinovo lišće i cikla bogati su vitaminima i mineralima za dobru krv: folatom, Mg, Fe, vitaminima K, E i C i B kompleksom.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si