Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Set za detoksifikaciju

RASPRODANO

Set za detoksifikaciju

Set za detoksikaciju sadrži dva naša proizvoda, Maslačak, artičoka i cistein kompleks i Zelenu čistoću
Tijelo treba podržati u cijelosti, jer znamo da dodavanje samo jednog dodatka za određene probleme ne donosi željene rezultate. Pročitaj više
62.83€
Kod: SET03
Zaliha: Nema na zalihama
Pakiranje: 2 staklenke


Set za detoksifikaciju

Tijelo treba podržati u cijelosti, jer znamo da dodavanje samo jednog dodatka za određene probleme ne donosi željene rezultate.

U Terranovi smo stoga pripremili tri nova seta. Set za stres s kojim želimo da naši klijenti dobiju pristup učinkovitoj odgovarajućoj kombinaciji naših dodataka prehrani.

  • Hranjive tvari koje podržavaju rad jetre i detoksikaciju
  • Bogate klorofilom, antioksidantima i drugim korisnim spojevima iz jedanaest vrsta liofiliziranog povrća, što omogućava neutraliziranje i uklanjanje toksina.
  • Maslačak, artičoka i cistein kompleks
  • Zelena čistoća
Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Preporuka

MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS: 1 - 2 kapsule dnevno, uz obrok

ZELENA ČISTOĆA, super mješavina: Preporučujemo da uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, pola žličice (oko 2,5 g) 1-2 puta dnevno tijekom obroka, umiješajte u sok ili vodu.

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Bioandina, You & Oil, Bio-Nature i EcoZiz.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenia
  01/292-60-70
  info@avemed.si