Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Selen 200 μg, kompleks

Selen 200 μg, kompleks

Omiljeni mikronutrijent za štitnjaču.
1 kapsula dnevno uz obrok
Ono što daje štitnjači, daje cijelom tijelu. Oblik selenometionina ima 1,5-2 puta bolju bioraspoloživost od ostalih oblika selena. Pročitaj više
17.47€
Kod: TN1216
Zaliha: Posljednji komadi


Terranova selen

Ono što daje štitnjači, daje cijelom tijelu. Oblik selenometionina ima 1,5-2 puta bolju bioraspoloživost od ostalih oblika selena. Selen se u ovom obliku nalazi i u prehrani, pa je čovjek tome prilagođen.

  • Selen pomaže u održavanju zdravih noktiju.
  • Selen ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava.
  • Selen ima ulogu u radu štitnjače.
  • Selen ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


            

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

        
            

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.

  


            

Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

        
            

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

        Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:  675 mg —-
- Stabilizirane rižine mekinje
400 mg

- Spirulina** 125 mg

- Pasji trn
75 mg

- Acai bobice** (sušene zamrzavanjem)
75 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg —-
Alfa-lipoična kislina
10 mg
Arabinogalaktan ariša
8,25 mg

Selen (kot selenomethionin)
200 μg
364


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok.

Upozorenje


Ne prekoračujte dnevnu dozu osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.Antioksidansi, uključujući selen, recikliraju se i nadopunjuju. Stoga smo dodali selen, spirulinu, stabilizirane rižine mekinje, prirodne antioksidanse (beta karoten, vitamin E, SOD) i još dva važna antioksidansa: arabinogalaktan ariša i alfa lipoičnu kiselinu. Važan je i ružmarin koji može potaknuti signalizaciju hormona štitnjače.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Bioandina, You & Oil, Bio-Nature i EcoZiz.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenia
  01/292-60-70
  info@avemed.si