Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Probiotički kompleks s prebioticima

Probiotički kompleks s prebioticima

5 najsigurnijih dobrih bakterija za narušeni mikrobiom.
Prebava
1 kapsula dnevno uz obrok
Za svoj probiotički kompleks s prebioticima, Terranova koristi isključivo sojeve Rosella i CHr Hansena, dva najpoznatija svjetska dobavljača. Pročitaj više
28.46€
Kod: TN0738
Zaliha: Na stanju
Probiotički kompleks s prebioticima
Probiotički kompleks s prebioticima
28.46€

Opis


Terranova  Probiotički kompleks s prebioticima

Za svoj probiotički kompleks s prebioticima, Terranova koristi isključivo sojeve Rosella i CHr Hansena, dva najpoznatija svjetska dobavljača.


Raznolikost i širok spektar aktivnosti:

u svakoj je kapsuli pet različitih sojeva:

‣ Lactobacillus plantarum

‣ Lactobacillus casei mijenja rad crijevne flore i regulira imunološki sustav.

‣ Lactobacillus rhamnosus može regulirati crijevnu floru jer se prilijepi za štetne bakterije E. coli koje uzrokuju proljev.

‣ Lactobacillus acidophilus ublažava simptome intolerancije na laktozu i jača imunološki sustav.

‣ Bifidobacterium lactis kod odraslih jača imunološki odgovor nakon cijepljenja, poboljšava izlučivanje stolice kod starijih osoba, obnavlja crijevnu mikrobiotu nakon terapije antibioticima, smanjuje želučane probleme na putovanjima, smanjuje rizik od proljeva od rotavirusne infekcije i respiratorne infekcije.


Doziranje: 3,5 milijardi organizama po kapsuli.


Vijabilnost: želučana kiselina ili žučne soli ne oštećuju sojeve, zbog čega do crijeva dopiru živi sojevi. Sigurnost: na dodanim sojevima Rosell izvedena su mnoga znanstvena i klinička ispitivanja.

Učinkovitost: Probiotički kompleks s prebioticima, pored živih sojeva bakterija, sadrži i kompleks Magnifood iz fruktoligosaharida.

Osjetljive promjene u ravnoteži između bakterijskih zajednica (disbioza) povezane su s nizom problema koji se mogu manifestirati kao: probavni poremećaji, slab imunitet, malaksalost, a kod žena i kao poremećena vaginalna flora. Simbiotska formulacija, koja sadrži čak 5 različitih, sigurnih i dobro istraženih bakterija zajedno s topljivim vlaknima, omogućuje dobro vezivanje na crijevnu sluznicu, konkurentno izlučivanje patogenih bakterija i jačanje ili učinkovito uspostavljanje crijevne mikrobiote.Sastojci


Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Mješavina mikroorganizama


Lactobacillus plantarum (Rosell-1012)
1 milijarda organizma

Lactobacuillus casei (Rosell-215)
800  milijuna organizama

Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11)
700  milijuna organizama

Lactobacillus acidophilus (Rosell-52)
500  milijuna organizama

Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12)
500  milijuna organizama

Magnifood kompleks, koji sadrži:
125 mg

- Stabilizirane rižine mekinje
25 mg

- Korijen čička (sušen zamrzavanjem)
75 mg

- Sok i list cikle** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
118 mg
- FOS (fruktooligosaharidi)
100 mg

- Arabinogalaktan ariša
50 mg

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.

***Učinkovito u trenutku proizvodnje.

Sadrži tragove soje.

Sojevi nisu mliječnog podrijetla.
Način uporabe


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu sa ili na početku malog obroka ili 1 do 2 kapsule sa ili na početku većeg obroka.

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti.  Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik drugačije ne savjetuje. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.


O brandu


Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si