Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Multi-imun 3

NAJPRODAVANIJE

Multi-imun 3

Ultimativni trojac za sigurno ljeto.
Tijelo treba podržati u cijelosti, jer znamo da dodavanje samo jednog dodatka za određene probleme ne donosi željene rezultate. Pročitaj više
47.17€
Kod: Multi-imun 3
Zaliha: Posljednji komadi
Pakiranje: 3 stekleničke


Multi-imun 3

Multi-imun 3 je set od tri dodatka prehrani čija kombinacija može pružiti ugodniju jesen: Terranova Cink, 15 mg, kompleks, Terranova Vitamin C, 250 mg kompleks in Terranova Vitamin d3 2000 IU, kompleks.

Više o odabranim dodacima prehrani:  • Cink i vitamin C imaju ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava .
  • Vitamin D doprinosi funkcioniranju imunološkog sustava.
  • Cink i Vitamin C imaju ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. 
  • Vitamin C doprinosi funkcioniranju živčanog sustava.
  • Vitamin C doprinosi normalnom psihološkom funkcioniranju.
  • Vitamin C pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Cink doprinosi zdravim kostima, zdravoj koži, zdravim zubima i kosi.
  • Vitamin D doprinosi radu mišića.
  • Pogodno za vegane i vegetarijance.

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja.

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).
Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Bioandina, You & Oil, Bio-Nature i EcoZiz.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenia
  01/292-60-70
  info@avemed.si