Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Life drink

NAGRAĐIVAN PROIZVOD

Life drink

Hrana za dragocjeni život.
1 mjerica (12 g) dnevno, umiješajte u sok ili smoothie
Životni napitak za uspješno prevladavanje neizbježnih životnih iskušenja i prepreka, moramo se pobrinuti i za uravnoteženu prehranu. Ali ne uzimamo dovoljno vremena za zdrave obroke, jedemo jednolično ili ... Pročitaj više
51.30€
Kod: TN2008
Zaliha: Na stanju
Life drink
Life drink
51.30€

Opis

Terranova life drink

Životni napitak za uspješno prevladavanje neizbježnih životnih iskušenja i prepreka, moramo se pobrinuti i za uravnoteženu prehranu. Ali ne uzimamo dovoljno vremena za zdrave obroke, jedemo monotono ili unaprijed pripremljenu i brzu hranu, nemamo apetita, probava je poremećena i izmijenjena. Nedostatak raznolike i hranjivim tvarima bogate svježe hrane, slabi naše tijelo i utječe na ukupnu tjelesnu i mentalnu dobrobit. Životni napitak možete pripremiti bilo gdje - na putovanju, na poslu, kod kuće, u staračkom domu ili u bolničkoj sobi.

Life drink sadrži:

  • Proteine iz graška i riže koji u kombinaciji nude sve potrebne esencijalne aminokiseline, pa ne treba brinuti zbog nižih prinosa zbog biljnog podrijetla.
  • Stabilizirane rižine mekinje, jedna su od najhranjivijih namirnica na planeti, jer su izvor više od 100 antioksidansa, vitamina B, vitamina E, karotenoida, proteina, složenih ugljikohidrata i magnezija, koenzima Q10, alfa-lipoične kiseline i mnogih drugih važnih hranjivih tvari. Posebnim postupkom stabilizacije očuvajna su sva hranjiva svojstva rižinih mekinja.
  • 10 liofiliziranih zelenih biljaka i spirulina i klorela. Izvrstan izvor biljnih pigmenata, uključujući karotenoide i klorofil, enzime, vitamine i minerale. Njihovi sastojci pomažu u detoksikaciji tijela i izvrsna su sredstva za uklanjanje slobodnih radikala.
  • 10 vrsta liofiliziranih bobica. Sadržavaju antocijanidine, proantocijanidine, katehine, kvercetin, lutein, kamferol, likopen, zeaksantin i beta-karoten, u nijansama od žute do ljubičaste, pa stoga imaju izvrstan antioksidativni potencijal.
  • Mješavina ulja omega 3 - 6 – 9, lanenog ulja, maslinovog ulja i ulja boražine, a omjer masnih kiselina 3, 6 i 9 je 2: 1: 1.
  • Shiitake i micelij gljive reishi. Brojna istraživanja potvrđuju njihov ljekoviti učinak prvenstveno na imunološki sustav, jer polisaharidi koje sadrže imaju imunomodulatorni učinak.
  • 5 probiotičkih sojeva. Otporni na želučanu kiselinu, viabilni i dokazani u studijama, djeluje na mikrofloru duž cijelog crijeva.
  • 7 probavnih enzima. Stabilani u okruženju pH između 2 i 8, što im omogućuje funkcioniranje u probavnom traktu. Pomažu u metabolizmu bjelančevina, škroba, masti, laktoze, saharoze ili šećera i drugih oblika polisaharida, npr. rafinoza.


Sastojci


jedna mjerica (približno 12 g)  

%PDU/RDA*
Uravnotežena mješavina biljnih proteina
6,25 g

-  Proteini graha (proteinska vrijednost 2,5g)  
3,125 g

-  Proteini riže (proteinska vrijednost 2,5g)  
3,125 g

Aktivne rižine mekinje
4,25 g

-  Topljive stabilizirane rižine mekinje
4,25 mg

Alge
600 mg

- Spirulina**
500 mg

- Klorela** (sa zdrobljenim staničnim stijenkama)  
100 mg

Liofilizirane zelene namirnice  
300 mg

- Sok pšenične trave** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

- List koprive** (sušen zamrzovanjem)
50 mg

- Raštika/lisnati kelj** (sušen zamrzavanjem)  
25 mg

- Potočarka** (sušena zamrzavanjem)  
25 mg

- List maslačka** (sušen zamrzavanjem)  
25 mg

- Špinat** (sušena zamrzovanjem)
25 mg

- List peršina** (sušen zamrzavanjem)  
25 mg

- List korijandera** (sušen zamrzavanjem)  
25 mg

- Klice brokule** (sušene zamrzavanjem)  
25 mg

- Sok i list cikle** ( sušeno zamrzavanjem)  
25 mg

Liofilizirane crvene bobice
300 mg

- Aronija** (sušena zamrzovanjem)
50 mg

- Plod/List pasjeg trna** (sušen zamrzavanjem)
50 mg

- Acai bobice** (sušene zamrzavanjem)  
25 mg

- Borovnica** (sušena zamrzavanjem)
25 mg

- Kupina** (sušena zamrzavanjem)  
25 mg

- Crna malina** (sušena zamrzavanjem)
25 mg

- Američka brusnica** (sušena zamrzavanjem)
25 mg

- Crna bazga (sušena zamrzavanjem)  
25 mg

- Višnja Montmorency (sušena zamrzavanjem)
25 mg

- Jagoda** (sušena zamrzovanjem)
25 mg

Omega 3,6,9  miješavina  - 2:1:1
150 mg

- Laneno ulje u prahu (20% omega 3 – 13,1 mg
65,4 mg

- Boražinino ulje u prahu (13% omega 6 – 6,4 mg)  
49,2 mg

-  Maslinovo ulje u prahu (18% omega 9 – 6,4 mg)
35,4 mg

Liofilizirane gljive
75 mg

- micelij gljive reishi** (sušene zamrzavanjem)
50 mg

- Shiitake** (sušene zamrzavanjem)  
25 mg

Probavna mješavina životnog napitka
75 mg

Probiotici
20 mg

-  Lactobacillus plantarum (Rosell-1012)
106,3 milijuna   organizma***

-  Lactobacuillus casei (Rosell-215)
85,1 milijuna  organizma***

-  Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11)
74,5 milijuna organizma***

-  Lactobacillus acidophilus (Rosell-52)
53,2 milijuna organizma***

-  Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12)
53,2 milijuna organizma***

Prebiotici
20 mg

- Arabinogalaktan ariša
20 mg

Probavni enzimi
20 mg

-  Proteaza (A. oryzae) 14,690 HUT
6,90 mg

-  Amilaza (A. oryzae) 2,545 DU
4,23 mg

-  Laktaza (A. oryzae) 727 ALU
1,83 mg

-  Glukoamilaza (A. niger)  6,5 AGU
1,83 mg

-  Alfa galaktozidaza (A. niger)  109 GaIU                
1,83 mg

- Proteaza (A. niger) 36 SAPU
1,71 mg

-  Invertaza (S. cervisiae) 291 SU
0,83 mg

-  Lipaza (C.rugosa) 349 FIP
0,48 mg

-  Glukoamilaza (R.oryzae) 0,72 AGU
0,28 mg

- Lipaza (A. niger) 7,27 FIP
0,04 mg

-  Lipaza (R. oryzae) 7,27 FIP
0,04 mg

Korijen/rizom đumbira** (sušen zamrzavanjem)  
15 mg


* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.

*** Učinkovitost u vrijeme proizvodnje.

Način upotrebe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 mjericu (oko 12 g) dnevno, umiješajte u sok, smoothie ili tekućinu po želji.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik drugačije ne savjetuje. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.
Magnifood

Kombinacija proteina graška i riže sadrži sve esencijalne aminokiseline. Stabilizirane rižine mekinje jedna su od najhranjivijih namirnica na planeti, jer su izvor više od 100 antioksidansa, vitamina B, vitamina E, karotenoida, bjelančevina, složenih ugljikohidrata i magnezija te mnogih drugih važnih hranjivih sastojaka. Posebnim postupkom stabilizacije očuvana su sva hranjiva svojstva rižinih mekinja. 10 liofiliziranih zelenih biljaka i spirulina i klorela riznica su minerala, vitamina, antioksidansa, klorofila, biljnih enzima. 10 vrsta liofiliziranih bobica u nijansama boja od žute do ljubičaste sadržavaju antocijanidine, proantocijanidine, katehine, kvercetin, lutein, kamferol, likopen, zeaksantin i beta-karoten i stoga imaju izvrstan antioksidativni potencijal. Mješavina ulja omega 3 - 6 – 9, lanenog ulja, maslinovog ulja i ulja boražine, a omjer masnih kiselina 3, 6 i 9 je 2: 1: 1. Shiitake i micelij gljive reishi. Brojna istraživanja potvrđuju njihov ljekoviti učinak prvenstveno na imunološki sustav, jer polisaharidi koje sadrže imaju imunomodulatorni učinak. 5 probiotičkih sojeva koji su otporni na želučanu kiselinu, viabilni i dokazani u studijama, djeluje na mikrofloru duž cijelog crijeva. 7 probavnih enzima koji su stabilani u okruženju pH između 2 i 8, što im omogućuje funkcioniranje u probavnom traktu. Pomažu u metabolizmu bjelančevina, škroba, masti, laktoze, saharoze ili šećera i drugih oblika polisaharida, npr. rafinoza.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si