Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Kvercetin kopriva, kompleks

Kvercetin kopriva, kompleks

Kihanje i šmrcanje? Otpuhnite ono što vas iritira.
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
Dodatak prehrani kvercetin kopriva pogodan je za ublažavanje problema uzrokovanih pretjeranom reakcijom imunološkog sustava na alergene. Pročitaj više
29.56€
Kod: TN3845
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Kvercetin kopriva, kompleks
Kvercetin kopriva, kompleks
29.56€

Opis


Terranova kvercetin kopriva

Dodatak prehrani kvercetin kopriva pogodan je za ublažavanje problema uzrokovanih pretjeranom reakcijom imunološkog sustava na grinje, pelud ili određenu hranu, a može se koristiti zajedno s istodobnim lijekovima. Kombinacija kvercetina i koprive, kojoj se dodaju i drugi protuupalni sastojci poput bromelaina, kurkume, vitamina C i bazge, pogodna je i za ostale protuupalne procese.

  • Kod nadražaja uzrokovanog peludi.
  • Kod iritacije grinjama.
  • Za natečenu sluznicu zbog (peludi) ili određene hrane.
  • Inhibira oslobađanje histamina.
  • Djeluje protuupalno.


Sastojci


Dvije biljne kapsule

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:
375 mg

- list koprive** (sušen zamrzavanjem)
300 mg

- Korijen kurkume** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

- Cvijet bazge (sušen zamrzavanjem)
25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
236 mg
Kvercetin
400 mg

Vitamin C (kao magnezijev askorbat)
150 mg
188%
bromelain (2000 GDU)
84 mg

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.

Način upotrebe


Preporuka

Preporučujemo vam da uzimate 1 ili 2 kapsule 1-2 puta dnevno, uz obrok, kao dodatak prehrani za odrasle. 

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.


Magnifood

Bioaktivni sastojci koprivine inhibiraju elemente upale i oslobađanje histamina. Kvercetin je flavonoid, antioksidans poznat po svom protuupalnom učinku. Bromelain je poseban enzim ananasa koji može pojačati djelovanje kvercetina, a istodobno djeluje protuupalno. Vitamin C može pojačati djelovanje kvercetina i inhibirati oslobađanje histamina te pomoći u njegovoj razgradnji. Kurkuma može regulirati otpornost organizma i probavne funkcije.
O brandu


Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si