Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Kurkuma, 350 mg

Kurkuma, 350 mg

U Ayurvedi je nazivaju zlatnom božicom.
1 do 3 kapsule dnevno uz obrok
Kurkuma je zapadnom svijetu poznata prvenstveno kao začin karakteristične žute boje, a s druge strane, koristi se u indijskoj tradicionalnoj medicini već tisućama godina. Pročitaj više
23.86€
Kod: TN3562
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Kurkuma, 350 mg
Kurkuma, 350 mg
23.86€

Opis


Terranova kurkuma

Kurkuma je zapadnom svijetu poznata prvenstveno kao začin karakteristične žute boje, a s druge strane, koristi se u indijskoj tradicionalnoj medicini već tisućama godina. Zato je smisleno nazivaju zlatnom božicom i svetom hranom. Glavni sastojak kurkume je kurkumin što mu daje zavidne učinke.

Kurkuma je biljka porijeklom iz tropskih šuma jugoistočne Azije. Poznato je najmanje 65 vrsta. Trajnica nalik trsci naraste do jednog metra visine. Ima izuzetno velike listove i lijepe cvjetove. Njegov prah žute boje, cijenjen u azijskoj kuhinji i tradicionalnoj medicini azijskih zemalja, dobiva se iz kurkuminih zadebljanih korijena/rizoma. Zbog svog tropskog porijekla kurkuma se kao ukrasna biljka može uzgajati samo kao sobna biljka. Izvor začina kurkume, je vrsta Curcuma longa. Kurkuma kao začin dolazi s Dalekog istoka. Prvi zapisi o njegovoj upotrebi i ljekovitim svojstvima sežu u povijest, prije 4000 godina, kada se ayurvedska medicina počela razvijati. Zapadni svijet poznaje ga uglavnom kao indijski egzotični začin, koji se uglavnom miješa s mješavinom začina - curryjem. Tek je u 20. stoljeću njegova primjena u zapadnom svijetu pokrenula niz studija koje su potvrdile njegove blagotvorne učinke.Sastojci


Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Korijen kurkume** (sušen zamrzavanjem) (Curcuma longa)  
350 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
95 mg

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.

Način upotrebe


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 - 3 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučuje se tijekom trudnoće ili dojenja osim ako zdravstveni djelatnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, prije upotrebe posavjetujte se s liječnikom o proizvodu.

ČUVATI NA SOBNOJ TEMPERATURI I U SUHOJ PROSTORIJI. ČUVATI IZVEN DOHVATA DIJECE.


O bradu


Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si