Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Krom, cimet i lipoična kiselina

SNIŽENO
-15 %

Krom, cimet i lipoična kiselina

Podesite što oscilira.
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
Neadekvatna regulacija šećera u krvi povezana je s problemima i komplikacijama koje ozbiljno utječu na kvalitetu života. Pročitaj više
23.79€ 20.22€
Kod: TN1827
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula


Terranova krom, cimpet i lipoična kiselina

Neadekvatna regulacija šećera u krvi povezana je s problemima i komplikacijama koje ozbiljno utječu na kvalitetu života. Na poremećaje metabolizma šećera utječe genetika, dob (preko 40 godina), tjelesna neaktivnost i, posebno, neadekvatna prehrana. Sinergija za šećer, između ostalog, sadrži i krom. Ovaj nepravedno zanemareni mikroelement pomaže u održavanju normalne razine glukoze u krvi, ali samo ako ga imamo dovoljno u tijelu. Kako bismo zaštitili stanice od oksidativnog stresa, dodali smo i izvanredan element cink.

  • Krom pomaže u održavanju normalne razine glukoze.
  • Krom igra ulogu u metabolizmu makronutrijenata.
  • Cink igra ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Dvije biljne kapsule

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:
975 mg
—-
- Kora cimeta  
700 mg

- Stabilizirane rižine mekinje
125 mg

- Matcha zeleni čaj  
50 mg

- List peršina** (sušen z zamrzovanjem)  
50 mg

- Korijen/rizom đumbria** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropil metilceluloza)
236 mg

Alfa-lipoična kislina
150 mg

Kvercetin
50 mg

Cink (kao bisglicinat ***[TRAACS™])
10 mg
100%
Astaksantin
500 μg

Krom (kao pikolinat)
200 μg
500%

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.

***TRAACS™ je registrirani zaštitni znak Albion laboratorija.

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 ili 2 kapsule dnevno, uz obrok. 

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti.Odabrani začini i biljke u studijama su se pokazali kao važni partneri u regulaciji šećera u krvi. U Magnifoodu je zvijezda upravo cimet koji prema istraživanjima može oponašati djelovanje hormona inzulina. Zajedno s važnim antioksidansima (alfa lipoična kiselina, kvercetin, astaksantin) i biljkama s visokom antioksidativnom vrijednošću i visokom gustoćom hranjivih tvari - matcha čaj, stabilizirane rižine mekinje, peršin, đumbir - tvori holistički i cjelovit dodatak za regulaciju optimalne ravnoteže šećera u krvi.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Bioandina, You & Oil, Bio-Nature i EcoZiz.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenia
  01/292-60-70
  info@avemed.si