Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Krom 200 μg, kompleks

Krom 200 μg, kompleks

Nepravedno ignoriran, ali vrlo važan.
1 kapsula dnevno uz obrok
Krom je zanemareni mikrohranjivi sastojak, iako ga uvijek ima 4 do 6 mg u tijelu. Važan je za pravilan metabolizam ugljikohidrata i potiče djelovanje inzulina. Pročitaj više
17.44€
Kod: TN1063
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Krom 200 μg, kompleks
Krom 200 μg, kompleks
17.44€

Opis

Terranova krom

Krom je zanemareni mikrohranjivi sastojak, iako ga uvijek ima 4 do 6 mg u tijelu. Važan je za pravilan metabolizam ugljikohidrata i potiče djelovanje inzulina. Istraživanja pokazuju da krom može utjecati na kontrolu glukoze u krvi (glikirani hemoglobin - HbA1c) kod dijabetesa tipa 2.

  • Da bi se održala normalna razina glukoze u krvi.
  • Igra ulogu u metabolizmu makronutrijenata.
Sastojci


Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:  600 mg —-
- Stabilizirane rižine mekinje
375 mg

- Sjemenke bundeve
100 mg

- Zelena trava ječma
50 mg

- Drobljena zrna kakovca
50 mg

- List koprive** (sušen zamrzavanjem)
25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg —-
Krom (kao pikolinat)
200 mg 500


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.
Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok. 

Upozorenje


Ne prekoračujte dnevnu dozu osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.
Magnifood

Svježa kakaova zrna, lišće koprive, sjemenke bundeve i zelena trava ječma biljke su u kojima je prirodno prisutan krom, ali sadrže i magnezij, cink, vanadij te vitamine B1, B2 i niacin koji su važni za pravilan metabolizam šećera.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

            

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

        
            

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.

 


            

Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

     

            

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

        

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si