Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Kordiceps, 500 mg

Kordiceps, 500 mg

Vrijedan tonik, kojem vjeruju i sportaši.
1 do 2 kapsule dnevno uz obrok
U tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini gljiva kordiceps preporučuje se za ublažavanje umora. Pročitaj više
34.88€
Kod: TN2923
Zaliha: Posljednji komadi
Pakiranje: 50 kapsula
Kordiceps, 500 mg
Kordiceps, 500 mg
34.88€

Opis


Terranova kordiceps

U tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini gljiva kordiceps preporučuje se za ublažavanje umora. Također bi trebao podići volju za životom, popustiti tjeskobu i napetost. Kordiceps, kakvog koristimo u Terranovi, uzgojen je tako da je pogodan za vegetarijance i vegane, jer na njemu više nema ostataka insekata koje u prirodi napadaju gljive.

  •      Adaptogena gljiva.

         Povećava izdržljivost i tjelesne performanse.

         Ubrzati regeneraciju nakon napora.
Sastojci


Jedna biljna kapsula  

%PDU/RDA*
Kordiceps, micelij** (sušen zamrzavanjem) (Cordyceps sinensis)  
500 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropilmetil celuloza)
95 mg


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.

Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu, osim ako vaš zdravstveni radnik drugačije ne savjetuje. 

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si