Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Crvena riža iz kvasca, kompleks

Crvena riža iz kvasca, kompleks

Za protočne krvne žile, riža u boji ljubavi.
2 do 4 kapsula dnevno uz obroku
Formulacija sadrži Ankascin® s aktivnim spojevima ankaflavin i monacin, koji prema kliničkim istraživanjima pozitivno utječu na regulaciju masnoća i šećera u krvi te smanjuju razinu LDL kolesterola. Pročitaj više
48.12€
Kod: TN4118
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Crvena riža iz kvasca, kompleks
Crvena riža iz kvasca, kompleks
48.12€

Opis

Terranova Crvena riža iz kvasca 

Poremećaji u regulaciji masnoća i šećera u krvi dovode do visokog oksidativnog stresa. Slobodni radikali mogu oštetiti kolesterol i masne kiseline u krvi. Te oštećene čestice tada se nakupljaju oko arterija, a to nitko ne želi. Formulacija sadrži Ankascin® s aktivnim spojevima ankaflavin i monacin, koji prema kliničkim istraživanjima pozitivno utječu na regulaciju masnoća i šećera u krvi te smanjuju razinu LDL kolesterola. Budući da je crvena riža sadržana u formulaciji fermentirana korištenjem patentiranog soja Monascus purpureus NTU 568, a ne uobičajenom plijesni koja se inaće koristi za ovu vrstu fermentacije, Ankascin® ne sadrži monakolil K i ne uzrokuje nuspojave, ali i dalje zadržava pozitivna svojstva crvene fermentirane riže.


  • Ne sadrži monakolin K
  • s patentiranim oblikom Ankascin®




Sastojci


Jedna biljna kapsula

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži: 175 mg —-
- Matcha zeleni čaj (Ceremonial Grade AAA) 75 mg

- List artičoke (sušen zamrzavanjem)
25 mg

- Aronija (sušena zamrzavanjem)
25 mg

- Korijen đumbira
25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 75 mg

Crvena riža iz kvasca (Ankascin 568-R**)

[bez monakolina K / bez statina]

55 mg

Alfa lipoična kiselna
25 mg


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos. 

**Ankascin®  je registrirani zaštitni znak Sunway Biotech co., Ltd 




Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 2 do 4 kapsule dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Nemojte prekoračiti dnevnu dozu osim ako vam to ne naloži zdravstveni radnik.




O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja.

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).



Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si