Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Alfa lipoična kiselina, kompleks

-10 %

Alfa lipoična kiselina, kompleks

Uklonite ono što ne priprada tijelu.
1 kapsula dnevno uz obrok
Alfa lipoična kiselina snažan je antioksidans koji se također proizvodi u tijelu. Pročitaj više
29.82€ 26.84€
Kod: TN3999
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
Alfa lipoična kiselina, kompleks
Alfa lipoična kiselina, kompleks
26.84€

Opis

Terranova alfa lipoična kiselina

Alfa lipoična kiselina snažan je antioksidans koji se također proizvodi u tijelu. Kao dodatak prehrani koristi se za zaštitu stanica od štetnih učinaka oksidativnog stresa, kojem smo izloženi zbog nezdravog načina života (hrana bogata šećerima, psihološki stres, pušenje, alkohol, povećana tjelesna aktivnost) i okoliša ( toksini iz okoliša). Istraživanja pokazuju da dodavanje alfa lipoične kiseline tijekom četiri tjedna značajno smanjuje biomarkere oksidativnog stresa. Također sudjeluje u procesima detoksifikacije teških metala u jetri i povoljno djeluje na neurološku funkciju. Smanjuje stanične učinke starenja, pa se preporučuje i u mnogim metodama protiv starenja.

  • Antioksidans.
  • Za detoksifikaciju.
Sastojci


Jedna biljna kapsula  

%PDV/RDA*
Magnifood kompleks sadrži:
375 mg

- stabilizirane rižine mekinje
150 mg

- korijen kurkume** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

- matcha zeleni čaj
50 mg

- plod/list pasjeg trna** (sušen zamrzavanjem)  
50 mg

- šipak**
50 mg

- sjemenke bundeve
25 mg

Alfa-lipoična kislina
300 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
118 mg

Arabinogalaktan ariša
5,5 mg


* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.

Način uporabe

Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu, osim ako vaš zdravstveni radnik drugačije ne savjetuje.
Magnifood

Kompleks Magnifood sastoji se od hrane bogate spojevima koji mogu utjecati na sigurniju i učinkovitiju detoksikaciju teških metala i druge štetne utjecaje iz okoliša. Čaj od matche, šipka, čičak, alfa lipoična kiselina i arabinogalatan ariša vaši su saveznici. Njima utječete na procese detoksikacije u svim onim stanicama u kojima se odvija puno metabolizma. Takve stanice su, na primjer, stanice jetre i živaca. Dodatak je pogodan za ljude izložene nezdravim navikama kao što su pušenje, konzumacija alkohola i osobe izložene toksinima u okolišu (npr. teški metali, ispušni plinovi).
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si