Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

GC Vitamin D3 400 IU, kompleks

GC Vitamin D3 400 IU, kompleks

Više sunca ili više D3!
1 kapsula dnevno uz obrok
Znanstvena istraživanja povezala su nedostatak vitamina D3 kod odraslih s poremećajima imunološkog sustava i kroničnim bolestima. Pročitaj više
14.30€
Kod: TN4255
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula
GC Vitamin D3 400 IU, kompleks
GC Vitamin D3 400 IU, kompleks
14.30€

Opis

Terranova vitamin D3

Znanstvena istraživanja povezala su nedostatak vitamina D3 kod odraslih s poremećajima imunološkog sustava i kroničnim bolestima. Terranova koristi vitamin D3, pogodan za vegane, dobiven iz lišajeva. Vitamin D3 se učinkovitije i brže pretvara u aktivni oblik, pa se razine vitamina D u tijelu brže poboljšavaju. Dodavanje vitamina D3 pomaže u poboljšanju funkcioniranja imunološkog sustava i mišića. Pomaže u boljem održavanju kostiju i zuba, a potreban je i za bolju apsorpciju kalcija i fosfora.

Kompleks Magnifood sadrži lišće korijandera, koje obiluje vitaminima K i A, potrebnim za optimalnu apsorpciju vitamina D i za njegovu prirodnu sintezu u tijelu. Dodatak vitamina D preporučuje se u svim fazama života, jer je njegov nedostatak u odraslih povezan s poremećajima imunološkog sustava i propadanjem kostiju. Terranova koristi samo veganski D3 (kolekalciferol) dobiven iz lišajeva.

  • Pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba.
  • Doprinosi funkcioniranju imunološkog sustava.
  • Doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištavanju kalcija i fosfora.
  • Doprinosi radu mišića.
  • Pogodno za vegane i vegetarijance.


Sastojci


Jedna biljne kapsule  

%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži:
325 mg

- topljive stabilizirane rižine mekinje
200 mg

- list korijandra** (sušen zamrzavanjem)
50 mg

- sjemenke bundeve
50 mg

- spirulina** (Spirulina platensis)
25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
75 mg

Vitamin D3 (veganski holekalciferol***) 400 IU
10 μg
200%


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
** Iz kontrolirane organske proizvodnje.

***Dobiven iz lišajeva.

Način upotrebe

Preporuka

Preporučujemo da uzimate kao dodatak prehrani za djecu od 4 do 12 godina, 1 kapsulu dnevno s hranom. Ako dijete ne može progutati kapsulu, istresti njezin sadržaj u voćni sok, smoothie, jogurt ili tekućinu po želji.

Upozorenje

Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.
Magnifood

Listovi korijandera sadrže vitamine K i A, neophodne za optimalnu apsorpciju vitamina D3 i za prirodnu sintezu vitamina D u tijelu. Stabilizirane rižine mekinje najbogatiji su izvor vitamina E i njegovih izomera, vitamina B skupine, minerala, vlakana i esencijalnih masnih kiselina. Uz to, sadrže čak 100 različitih antioksidativnih spojeva, poput alfa lipoične kiseline, koja reciklira vitamine C i E, koenzim Q10 i superoksid dismutazu, enzim odgovoran za zaštitu stanica od oksidativnog stresa. Sjemenke bundeve bogat su izvor masti, koja je neophodna za apsorpciju vitamina D. Spirulina - čak 70% njene mase čine proteini. Sve njene esencijalne aminokiseline, vitamin E, mnogi biljni pigmenti s antioksidativnim djelovanjem (klorofil, beta-karoten), minerali, vitamini B skupine, uključujući B12, donijeli su joj slavu. Istraživanja potvrđuju korisnost dodavanja spiruline prehrani za održavanje dobrobiti.
O brandu

Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti

Okrepljujuća i zaštitna snaga boja. 

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Wiley's Finest, You & Oil, Bio-Nature, Elete i EcoZiz.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si