Basket 0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodaj proizvode

Astaksantin 4 mg, kompleks

NOVO

Astaksantin 4 mg, kompleks

Prirodni pigment s natprirodnim sposobnostima.
1 kapsula dnevno uz obrok
Astaksantin je pigment iz skupine karotenoida, za kojeg se smatra, da je nekoliko tisuća puta jači antioksidans od vitamina C i resveratrola, nekoliko stotina puta jači od koenzima Q10, vitamina E ili alfa lipoične kiseline. Pročitaj više
24.95€
Kod: TN0103
Zaliha: Na stanju
Pakiranje: 50 kapsula


Astaksantin je pigment iz skupine karotenoida, koji je prirodno prisutan u rakovima, lososu i rijetkim algama. Njihovom konzumacijom ulazi u ljudski organizam te zajedno s drugim karotenoidima štiti stanice od štetnih reaktivnih kisikovih spojeva, tj. slobodnih radikala. Smatra se da je nekoliko tisuća puta jači antioksidans od vitamina C i resveratrola, nekoliko stotina puta jači od koenzima Q10, vitamina E ili alfa lipoične kiseline. U Terranovi astaksantin dobivaju iz alge Haematococcus pluvialis. Obožavaju ga kozmetička i anti-aging industrija, koje ga preporučuju kod održavanja elastičnosti kože, ujednačavanje tena, problema sa suhom kožom te u borbi protiv svih okolišnih toksina i štetnih poroka (pušenje, alkohol, nezdrava prehrana). Formulacija u kombinaciji s cjelovitim namirnicama – raštika (zeaksantin), spirulina (klorofil i fikocijanin), plodovi pasjeg trna (betakaroten i alfakaroten) - nudi cijeli spektar karotenoida, za čovjeka važnih antioksidativnih spojeva.

Prednosti:

  • Anti-ageing tretman iznutra.
  • Jači od beta karotena, vitamina E i vitamina C.
  • Zaštita od oksidativnog stresa.
Terranova dodaci prehrani

Najsličniji prirodi.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora. Čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Istražite prednosti


Okrepljujuća i zaštitna snaga boja.

Često čujemo da bi prehrana trebala biti u duginim bojama. Ne bi li se ovaj mudri savjet trebao odnositi i na dodatke prehrani koje uzimamo?

Širok raspon prirodnih zelenih, crvenih, ljubičastih, plavih, narančastih i žutih fitonutrijenata koji se nalaze u Terranoovim sastojcima kombiniraju se u stvaranju živih ili dubokih zemljanih tonova. Boje koje je nacrtala priroda zaštitni su znak svih Terranovih dodataka prehrani.

Svježina tijela i duha.

Terranova nudi više od 80 dodataka prehrani, od kojih većina sadrži organsku cjelovitu hranu i biljke sušene zamrzavanjem (liofilizirane).

Liofilizacijom biljake zadržavaju vrijedne kemijske i biološke tvari, minerale, vitamine, antioksidanse, aktivne enzime i svježu aromu biljaka, jer se tijekom postupka uklanja samo voda.

Samo na taj način samonikle i organske biljke mogu zadržati blagotvorno djelovanje svježih biljaka u dodacima prehrani Terranova.


Živite u sinergiji.

Oko 70% Terranovih dodataka prehrani sadrži jedinstvenu cjelovitu inovaciju MAGNIFOOD. To je mješavina hranjivih sastojaka cjelovite hrane i biljaka koje poboljšavaju učinkovitost svake formulacije.

Ovaj intenzivni sinergijski sastav, jedinstven u svakom proizvodu, stvoren je kako bi podržao apsorpciju, metabolizam, aktivnost, upotrebu i funkciju vitamina, minerala i / ili drugih hranjivih sastojaka u formulaciji.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni?

Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki.

Terranova dodaci prehrani potječu iz Velike Britanije. Više informacija o proizvodnom postupku i povijesti tvrtke dostupno je na njihovoj web stranici (na engleskom jeziku).

Jedna biljna kapsula 
%PDU/RDA*
Magnifood kompleks, koji sadrži: 300 mg —-
- Stabilizirane rižine mekinje 100 mg

- List Raštike 100 mg

- Plod i list pasjeg trna 50 mg

- Alga Spirulina 50 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg
Arabinogalaktan ariša
5,5 mg
Astaksantin (alga Haematococcus pluvialis 4 mg ---
Alfa lipoična kiselina
3 mg


* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.
 


Preporuka

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Upozorenje

Ne prekoračujte dnevnu dozu osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda.

Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na sobnoj temparaturi I suhom mjestu.Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Besplatna dostava

Iskoristite besplatnu dostavu za kupovinu veću od 50 eura.

Kupi

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni smo zastupnici brendova Terranova, Bioandina, You & Oil, Bio-Nature i EcoZiz.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana, Slovenia
  01/292-60-70
  info@avemed.si